Ciencia entre todos

CIÈNCIA ENTRE TOTS

Benvinguts al primer capítol del podcast «Ciència entre tots», un programa concebut i realitzat per Mar Morral, Dani Ortega i Bia Moreno.

Com científics que som, i per tant molt curiosos, hem creat aquest podcast amb la intenció de conèixer l’opinió de persones NO científiques sobre diferents temes científics. Una espècie de «Gran Hermano» en forma de preguntes!

La idea és parlar de temes variats de ciència tenint com a fil conductor les respostes de persones que no tenen un vincle directe amb la ciència. En aquest primer capítol, hem començat per la base, amb 3 preguntes clau:
1- Que és per tu la ciència?
2- Com descriuries a una persona que treballa en ciència?
3- Penses que la ciència influeix en el teu dia a dia?

El nostre objectiu era saber com persones de diferents edats, en aquest cas, de 7 a 96 anys, veuen la ciència. Volíem saber si amb l’edat canvia la percepció de la ciència.

I que hem trobat? Doncs si vols gaudir de les respostes, només has de fer clic al link a sota per descobrir-ho. Podem avançar que passaràs una bona estona escoltant declaracions «variopintas», algunes divertides i d’altres no tant, però que en conjunt ressalten que la ciència és molt important per a les persones de qualsevol edat (bé, excepte per al senyor de 96 anys …).

Però si és així, hi ha un misteri que no entenem … Perquè a casa nostra la ciència està renegada a una categoria laboral plena de febleses i de precarietat? Esperem que amb el temps, les declaracions d’aquest podcast es facin escoltar i canviïn la realitat de la ciència, tan noble com necessària.

Que ho gaudiu!

Link al podcast (iVoox): https://www.ivoox.com/ciencia-i-les-persones-cientifiques-audios-mp3_rf_52902930_1.html

Format: podcast quinzenal
Públic: a partir de l’edat en què puguis estar quiet escoltant alguna cosa, a l’edat en què siguis capaç d’escoltar.
Creació i locució: Mar Morral, Dani Ortega i Bia Moreno

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *