Ciència per esmorzar

Ciència per esmorzar

Programa de ràdio: Ciència per esmorzar /

Horari: dimecres 11:15 – 11:30.

Periodicitat: setmanal

Locutors: Judit Ferrusola i Irene Martínez

Objectiu: Es desenvolupa aquesta secció amb la finalitat de divulgar ciència d’actualitat, és a dir, relacionada amb notícies recents o temes d’interès públic. La franja horària del programa és de matins, perquè es vol seguir el fil de notícies de primera hora. Apostem perquè la ciència no estigui oblidada en un calaix, i comparteixi espai amb les notícies d’actualitat. Ciència per esmorzar vol que la ciència no sigui un apunt, sinó informació d’igual importància que la política o el futbol.

Format: Programa pilot de quinze minuts, dividit en tres seccions de cinc minuts:

  • Secció 1: Format diàleg – notícia de ciència. Es parla d’una notícia de ciència d’actualitat on a part d’explicar la notícia per se, s’explica els conceptes científics relacionats.
  • Secció 2: Format entrevista – expert en un àmbit de la ciència. S’entrevista a un expert d’un camp científic per apropar aquesta àrea a la societat.
  • Secció 3: Format diàleg – participació ciutadana. Es respondran preguntes de ciència de la ciutadania. Aquestes preguntes es formularan a través de les xarxes socials adreçades al programa.

Per escoltar el programa feu click aqui

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*