‘La ciència del mes’, nova sèrie al canal Science Queers

‘La ciència del mes’, nova sèrie al canal Science Queers

L'Òscar Aznar Alemany, TraduQuimiQueer, al costat del títol "La ciència del mes. Juny 2020" i el logotip de Science Queers. L'Òscar porta sobra d'ulls verda i al fons es veu una bandera de l'arc de Sant Martí.

El canal de YouTube de divulgació científica i visibilització del col·lectiu de dissidències sexuals i de gènere Science Queers estrena una sèrie que ens mantindrà al dia (o al mes) de les novetats científiques.

La ciència del mes comparteix una selecció de notícies rellevants o curioses amb un indiscutible toc queer. A més, el programa ofereix la proximitat sovint absent en aquest tipus de contingut, ja que conté ciència de quilòmetre zero i explicada en català.

En la primera entrega de la nova sèrie de Science Queers, l’Òscar Aznar Alemany, també conegut com a TraduQuimiQueer, parla d’un dispositiu de pesca biodegradable, de microplàstics en sardines i anxoves, d’on posem l’atenció quan ens parlen en una llengua estrangera, de la inversió en ciència a l’Estat espanyol, d’una nova via per atacar les cèl·lules tumorals i d’un meteorit de 1704.

Aquí teniu l’episodi de La ciència del mes d’aquest mes de juny de 2020. Si us agrada, recordeu de clicar m’agrada, de compartir-lo i de subscriure-us al canal Science Queers!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*