Posa’m Aigua! Nou Blog!

Posa’m Aigua! Nou Blog!

Comencem!

M’inicio en el món del blog amb Posa’m Aigua, un espai on voldria compartir idees, pensaments, coneixements i curiositats sobre l’aigua i el seu valor, per mi essencial.

Personalment, crec que no som encara del tot conscients del que significa obrir l’aixeta i que surti aigua, i no només que surti aigua sinó que sigui aigua de bona qualitat i apte pel consum. Els humans, i també la resta d’éssers vius del planeta Terra necessiten l’aigua per viure.

Penso doncs, i tenint en compte els processos i els efectes del canvi climàtic, que ja són evidents i,  en particular aquells que afecten a l’aigua, és important que reflexionem sobre l’ús i gestió que en fem d’ella i també, ser crítics amb totes aquelles accions i activitats antròpiques que afecten directament sobre els ecosistemes aqüàtics.

Us deixo aquí l’enllaç a la primera entrada del blog: Tenim futur?

climate-change-1325882_1920

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*