Camuflatge o l’art de la invisibilitat

Camuflatge o l’art de la invisibilitat

L’art de la invisibilitat , nova entrada al blog la Bio és bella, aquesta vegada per parlar-vos de tècniques de camuflatge i alguns dels animals que les utilitzen. Us imagineu tenir el poder per tornar-vos invisibles? Què farieu? Màgia, cinema i literatura ens han parlat moltes vegades d’aquesta capacitat.  Com sempre la natura supera la nostra imaginació i alguns animals gaudeixen d’aquesta capacitat.

El camuflatge és el mètode gràcies al qual molts animals es tornen invisibles a ulls dels seus depredadors i d’aquesta manera poden evitar ser menjats o aconseguir la seva presa. De la mateixa manera que no hi ha una única manera de viure la vida,  no hi ha una única manera de camuflar-se,  i els organismes presenten el camuflatge que més els convé en funció de les seves necessitats.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*