Un nano-pas per a les cèl·lules mare, un gran pas per a la humanitat

Un nano-pas per a les cèl·lules mare, un gran pas per a la humanitat

3528874309_33e10ff51c_b-707x1024Imagina’t poder detectar un gra de sal sota el matalàs, com al conte «la princesa i el pèsol». De fet, això ja ho fan les nostres cèl·lules: detecten partícules 2.000 vegades més petites que elles a cada pas que fan – partícules nanomètriques. Si vols saber com aprofiten els investigadors de l’IBEC aquest coneixement per a diferenciar cèl·lules mare en condròcits, has de llegir la darrera entrada de l’Ignasi Casanellas, estudiant de doctorat al grup Nanobioengineering de l’IBEC.

L’entrada la trobaràs aquí: Un nano-pas per a les cèl·lules mare, un gran pas per a la humanitat

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*