Nova entrada al blog: El fons del mar, tot un món per descobrir

Nova entrada al blog: El fons del mar, tot un món per descobrir

La nostra cultura està marcada pel mar Mediterrani. Des del caràcter, passant per la gastronomia o les tradicions, la nostra identitat té regust a mar. Però, què en sabem realment dels oceans? Són moltes les persones que s’han sentit atretes pels mars i han realitzat diferents campanyes i viatges per tal de conèixer què s’amaga en les profunditats marines. Però encara queden molts misteris per resoldre i racons per explorar.  Vols saber fins on arriben els oceans o si hi ha vida al fons del mar? En la última entrada al blog La bio és bella podràs conèixer la resposta aquestes i moltes altres preguntes. Deixarem terra ferma per tal d’embarcar-nos en un sorprenent viatge que ens portarà a descobrir què s’amaga quan deixem la superfície i travessem l’aigua salada.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*