Blog nou: La Bio és Bella

Blog nou: La Bio és Bella

Blog nou: La bio és bella

Avui estreno: La bio és bella, un blog per anar compartint amb tots vosaltres curiositats, anècdotes i temes d’actualitat relacionats amb la biologia i el medi ambient. Una manera més de compartir el que faig i el que m’agrada amb la gent que m’envolta i amb tothom qui estigui interessat en aquests temes o simplement tingui curiositat.

El blog sorgeix del curs de comunicació comunicació científica que estic fent des de fa més de mig any (d’eduscopi i la UVic). Han estat sis mesos d’aprenentatge (i diversió) tant professional com personal. Cada sessió realitzada ha estat una nova aventura. Hem treballat de valent, descobrint noves maneres de comunicar la ciència i aprenent els uns dels altres. Aquest blog és un pas més d’aquest camí i em fa molta il·lusió compartir-lo amb vosaltres.

Aprofito l’estrena per presentar la primera entrada: Què tenen en comú els tomàquets i les cotorres d’Argentina? En el blog ho descobrireu. Espero que sigui la primera de moltes entrades, ben aviat tindreu la propera, estigueu alerta!

Gaudiu de la lectura!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*