Benvinguts al Blog de BioIllustra

Benvinguts al Blog de BioIllustra

Acabo d’inaugurar el Blog de BioIllustra, un blog que girarà al voltant de l’art i la ciència.

 

BioIllustra és el meu projecte com a il·lustradora científica. És un projecte que em fa moltíssima il·lusió compartir, no només a nivell professional, sinó també a nivell personal, ja que és el que sempre he desitjat fer des de petita. A la web de BioIllustra podeu trobar el Portfolio amb un recull de les meves il·lustracions, una breu descripció de mi a l’apartat About Me i la opció de contactar-me a Contact Me

El Blog de BioIllustra neix amb l’objectiu de complementar i potenciar la web de BioIllustra, per així mantenir-la activa i crear un espai on compartir interessos comuns amb els lectors. Totes les entrades del Blog giraran entorn de l’art i la ciència, dos móns que estan molt més relacionats del que podria semblar. La temàtica no només serà el fil conductor del Blog, sinó que cada entrada anirà acompanyada d’alguna il·lustració pròpia relacionada amb el tema.

Dit això, benvinguts al Blog de BioIllustra!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*