Supermercat de la ciència. «Els meteorits»

Supermercat de la ciència. «Els meteorits»

 

Benvinguts a «Supermercat de la ciència», un programa de ràdio en el qual, setmanalment oferim aspectes de la ciència més propera als nostres oients. Volem fer-ho d’una forma distesa i divertida, però sense perdre  el rigor científic.

Malgrat que, teníem previst parlar dels icebergs, la notícia de la caiguda d’un meteorit a un poble del Perú la passada nit, ens ha fet modificar el programa d’avui i endinsar-nos en els efectes d’aquests cossos espacials.

Contactarem amb la nostra corresponsal al Perú, Rosa Conrado, perquè ens expliqui què ha passat exactament i com ho han viscut els habitants de la zona, i amb la Dra. Elisa Rosic, astrofísica de la Universitat d’Haitoki, per intentar resoldre qüestions com, què són els meteorits?, d’on venen? i per què cauen?, o si correm el risc que qualsevol dia ens caigui un al damunt. Tot això en els pròxims minuts d’emissió.

Creació i locució: Carles Ruiz, Àngels Salvador, Patrícia Calzada.

Supermercat de la ciència

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*