Ens estrenem a la ràdio!

Ens estrenem a la ràdio!

Avui parlaré per primera vegada en un estudi de ràdio. Sempre he estat a l’altre costat. La ràdio m’acompanya al tren, mentre cuino, en sobretaules, sembla tan natural i tan fàcil…Com es deu viure des de l’altra banda?

Portem dies preparant el guió, els continguts i l’escaleta. Un gran volum de feina que esdevé entreteniment. Està tot a punt. Tanmateix, a mesura que ens apropem a l’estudi els nervis van en augment. Una cosa és la teoria i l’altra la pràctica.

L’equip de 7 de ràdio ens rep amb els braços oberts. De seguida ens entenem, capten ràpid què volem fer i ens fan sentir com a casa. L’estudi realment impressiona, el tenen molt ben equipat.

Després de repassar l’escaleta amb els tècnics de so ens col·loquem a les nostres posicions. Tanquem la porta. De sobte el silenci engloba la sala.  Sento com em puja l’adrenalina. Des de la taula de so ens donen pas. Passats uns segons, m’oblido dels nervis i comença la diversió.

Mirades de complicitat, somriures i el guió, tan treballat i estructurat que el teníem, es queda una mica oblidat. Agafem ritme i naturalitat, improvisem i sense adonar-nos-en arribem al final del programa.

 

Ficcions amb ciència

Silenci, es grava!

Així és com vam crear Neuro a la Ficció, el primer programa de Ficcions amb ciència. Un podcast sobre com es tracta la ciència des de la literatura i el cinema.

Vull agrair a l’equip de 7 de ràdio i al Christian Griñan la seva col·laboració. I a la Rut i a l’Ofelia  el compromís, tota la feina feta i el bon ambient creat.

Fent clic aquí: Neuro a la Ficció  podeu escoltar els resultats d’aquesta gran experiència. He de confessar que ja tinc ganes de tornar-hi.

A seguir gaudint de la ràdio!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*