Ficcions amb ciència

Ficcions amb ciència

Neuro a la ficció: primer episodi de Ficcions amb ciència

Neuro a la ficció és el primer podcast del programa Ficcions amb ciència, on la Rut Aixa, la Marta Coca i jo, Ofelia Díaz, volem parlar sobre la ciència que hi ha a la literatura i al cinema, apropant als oients al món de la recerca. A cada programa tindrem un convidat, expert en el tema científic que tractem.

Al programa Neuro a la ficció hem parlat sobre la pel·lícula Despertares i el llibre Flores para Algernon. Tant la pel·lícula com el llibre tracten les malalties mentals i també l’ètica sobre els tractaments d’aquestes patologies. El nostre convidat en aquesta ocasió ha estat el Dr. Christian Griñán Ferrer, investigador de la Universitat de Barcelona.

Si t’ha semblat interessant, dona-li al play: Neuro a la ficció

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*