Per què hi ha moments inoblidables?

Per què hi ha moments inoblidables?

La intel·ligència emocional es un tema que m’ha anat encuriosint com a persona humana al llarg dels anys. Arrel de conèixer alguns dels projectes de medical education sobre alzhèimer de l’Institut de Ciència i Teatre (molt recomanables!), vaig començar a veure la divulgació de la neurobiologia com una excel·lent eina per a comprendre i conviure amb les malalties que afecten el cervell i ja de pas, com una eina de gestió emocional per a tothom. De fet, per la meva vessant docent, alguna vegada he fantasiejat en dissenyar una assignatura de neurociències per a secundaria, ja que trobo important entendre com funcionem dins l’escolarització bàsica, tant per al nostre desenvolupament personal com professional. De fet, molta de la informació que he trobat online  al respecte esta inclosa en les formacions de marketing i lideratge al món empresarial.

En aquest context dir que em va agradar molt la película de Pixar Inside Out, de Pete Docter. No cal que digui massa al respecte, s’ha endut mil premis i entre ells  l’Oscar a la millor película d’animació del 2015. Bravo el seu rigor científic, em sembla una bona mostra de divulgació i una película pensada tant per a petits com per adults. Us deixo aquest article d’hipertextual per Ángela Bernardo que parla precisament de la ciència que hi ha al darrera.

Espero que us agradi!

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*