Per a què serveix una petjada fossilitzada?

Per a què serveix una petjada fossilitzada?

Fa uns dies ens vam llevar amb una fantàstica notícia! Un nou estudi, cita la descoberta a Olesa de Monsterrat d’un conjunt de petjades que pertanyen a un grup d’arcosauromorfs, és a dir  els rèptils avantpassats de cocodrils i dinosaures. Entre aquestes troballes també s’ha trobat un tipus de petjada nova a la Península Ibèrica en un estat de conservació és excepcional. Conserva les impressions de les urpes i la pell i permetrà aprofundir en els coneixements que es tenen sobre aquest animal que ara se sap que va viure al Pirineu fa entre 247-248 milions d’anys

Precisament un post anterior, parlava dels dinosaures i de la seva evolució, i per tant dels mateixos arcosaures! Com eren?  Cal imaginar a aquests animals com un cocodril a que camina de 4 potes, però amb les cames més llargues i postura corporal erecta… segueixes amb curiositat? Vols saber-ne més? Clica aquí!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*