El món de la recerca també és un mocador!

El món de la recerca també és un mocador!

Aquest any vaig poder assistir a la gala de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2016. I he de dir que em va encantar. I no només això, sinó que vaig trobar-hi un munt de cares conegudes. Entre elles, un parell de companyes del curs!

Si voleu saber amb qui més em vaig trobar, no us podeu perdre la meva nova entrada, acabada de sortir del forn: La meva relació amb els Premis Nacionals de Recerca 2016.

Perquè comenceu a fer boca, deixo amb les paraules finals de la Sílvia Bel, mentre sonava «El meu país» de fons:

«Deia Isaac Rabi, Premi Nobel de Física de 1944, que la seva mare el va fer científic sense ni tan sols proposar-s’ho. Quan ell era petit, qualsevol mare jueva de Brooklyn preguntava al seu fill després de l’escola «Has après alguna cosa avui, fill?».  La seva, però, li preguntava «Has fet alguna bona pregunta avui, fill?«. La ciència és més una manera de pensar, que un conjunt de coneixements, deia Carl Sagan, perquè el desig per comprendre el món és tan profund com el nostre instint, i és comú a tots els éssers humans, sense distinció.»

Espero que us agradi!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*