Desconeguts coneguts

Desconeguts coneguts

Desconeguts coneguts. Un programa de ràdio de la Universitat de Vic. Amb Pili López i Núria Sellarès.

“Desconeguts, coneguts” és un programa de divulgació científica d’UVic Ràdio dedicat a donar a conèixer la recerca que es fa a la Universitat. L’espai té la voluntat de mostrar als estudiants una faceta de part del professorat que els pot ser llunyana: la d’investigadors i membres de grups de recerca.

En el programa d’aquesta setmana hem entrevistat a Marc Ordeix, doctor en biologia i coordinador del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis que el passat mes de setembre de 2016 s’ha incorporat a la Universitat de Vic a través d’un acord amb l’Ajuntament de Manlleu.

Pots descarregar-te l’àudio aquí: Desconeguts coneguts

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*