Jornada NanoEduca 2017. Nanociència i nanotecnologia a l’aula

Jornada NanoEduca 2017. Nanociència i nanotecnologia a l’aula

NanoEduca2017

Demà, dia 9 de maig, estarem al Paranimf de la Universitat de Barcelona, dins l’acte Nanoeduca 2017. Aquest projecte apropa la nanociència i la nanotecnologia als instituts mitjançant diferents concursos (de pòsters i de vídeos).

Us deixem amb la presentació dels ciudananos que hem preparat:

 

NanoEduca 2017
Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585,Barcelona,Catalunya-08007
05/09/2017
05/09/2017
NanoEduca organitza un certamen anual en el que es convida a les escoles participants a proposar i defensar un pòster científic sobre nanociència, nanotecnologia i el seu impacte sobre les nostres vides i entorn. Cada any pot haver-hi petites variacions en el format i contingut definits per les bases del concurs, però l’objectiu final serà sempre el d’implicar als centres educatius en un procés de reflexió i creació conjunta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*