Article de Toni Pou al Diari Ara sobre la demostració de la tercera llei de la termodinàmica

Article de Toni Pou al Diari Ara sobre la demostració de la tercera llei de la termodinàmica

Un català soluciona el problema que Einstein no va poder resoldre

Dos investigadors demostren la tercera llei de la termodinàmica

 

Hi ha molts motius per dedicar-se a la ciència. Entre els més idealistes hi ha la possibilitat de crear nou coneixement, ja sigui descobrint fenòmens desconeguts, explicant noves lleis de la natura o demostrant lleis no demostrades. Això últim és justament el que acaba de fer el físic català Lluís Masanes, que treballa al University College London (UCL). Amb el seu col·lega Jonathan Oppenheim han estat prop de dos anys a preguntar-se fins a quin punt és possible refredar un objecte.

Llegiu l’article complet al Diari Ara.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*