Nou compte de Twitter dels alumnes de SciCommUVic

Nou compte de Twitter dels alumnes de SciCommUVic

Graella de fotos en blanc i negre dels estudiants del Postgrau de Comunicació Científica de la Universitat de Vic amb la frase "La ciència no s'explica sola" i el ratolí del pòster promocional del postgrau.

Els estudiants del Postgrau de Comunicació Científica de la Universitat de Vic i Eduscopi (SciCommUVic) gestionarem un nou compte de Twitter, en el que ens podreu conèixer i aprofitar la nostra diversitat de perfils i d’estils per connectar amb diferents sectors de la ciència.

Començant aquest dilluns 10 de febrer, els estudiants de SciCommUVic farem torns setmanals per divulgar ciència a Twitter. El compte de Twitter de SciCommUVic compta també amb etiqueta pròpia, #SciCommUVic, que també està vinculada a altres tuits sobre el postgrau.

Perquè us feu una idea de la varietat que hi trobareu, alguns exemples de les identitats dels estudiants són biòloga ambiental, biòleg-antropòleg, científica marina, comunicador audiovisual, drag queen, microbiòloga, nanotecnòleg, periodista, publicista, químic i traductor. Podeu trobar molts altres detalls interessants als perfils de la promoció 2019-2020.

Aprofitem la privacitat que un blog públic a Internet ofereix per confessar que la idea no ha estat nostra, sinó que són deures. Ara bé, l’ensenyament obligatori ens queda anys enrere. O dècades; no diré noms, ja sabem qui som. Per a nosaltres això és una oportunitat de construir i aprendre junts alhora que aportem una nova veu coral a la xarxa.

Acompanyeu-nos en aquest viatge!

Graella de fotos en blanc i negre dels estudiants del Postgrau de Comunicació Científica de la Universitat de Vic amb la frase "La ciència no s'explica sola" i el ratolí del pòster promocional del postgrau.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*