Comencem a arrodonir!

Comencem a arrodonir!

Arrodonim quan, en ciència, decidim quines són les xifres significatives d’un resultat. Arrodonim perquè diferenciem quines són les xifres rellevants, quina és la informació útil, i quina és soroll.

Us presento un nou blog: ARRODONIM, un blog de recursos per a l’educació científica. En aquest blog volem també arrodonir, però d’una altra manera. Volem arrodonir tots aquells continguts de ciències que podem relacionar amb aspectes d’interès a la nostra societat. Volem arrodonir les classes de ciències amb debats, amb reflexions, amb creacions artístiques, amb notícies d’actualitat. Volem que la ciència surti dels laboratoris i arribi a tots els racons. Volem que la ciència ens ajudi sobretot a desenvolupar un pensament més crític. Que la ciència que aprenem ens faci fer-nos preguntes i ens doni eines per a construir respostes.

A mode de benvinguda, hi trobareu dues entrades! La primera, una activitat per a reflexionar sobre els efectes del diòxid de carboni a la natura. La segona, un poema quàntic.

Espero que us siguin d’interès i utilitat!

capcalera_colors

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*