La Terra es mou, el meu blog personal

La Terra es mou, el meu blog personal

La Terra es mou logo

Us convido a entrar en el meu blog, La Terra es mou. Comença avui la seva vida a la xarxa, que espero que sigui llarga, però no a escala geològica.

En el blog intentaré lligar ciència i fotografies meves, explicant de la manera més didàctica possible, algun aspecte de les imatges. En la primera entrada, la de presentació, em fixo en un liquen com a metàfora d’una natura sempre en moviment, encara que no ho sembli.

Hi ha tantes coses per fotografiar i explicar que m’agafa vertigen, crec que d’idees no me’n faltaran. El repte és que el blog sigui atractiu i que els lectors s’interessin i aprenguin sobre els temes que tractaré, amb l’afany de que tots estimem i conservem el nostre entorn.

Espero que La Terra es mou us agradi i que us sigui interessant.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*