Podcast: Supermercat de la ciència

Podcast: Supermercat de la ciència

Benvinguts a «Supermercat de la ciència», un programa de ràdio en el que setmanalment oferim productes de la ciència més propera als nostres oients. Ho intentem fer d’una forma distesa i divertida, però sense perdre mai el rigor científic.
Malgrat teníem previst parlar dels icebergs, la notícia de la caiguda d’un meteòrit a un poble de Perú la nit passada ens ha fet modificar el programa d’avui i endinsar-nos en els misteris d’aquests cossos espacials. Contactarem amb la nostra corresponsal a Perú, Rosa Conrado, perquè ens expliqui què ha passat exactament`i com ho han viscut els habitants de la zona, i amb la Dra Elisa Rosic, astrofísica de la Universitat de Haitoki, per intentar resoldre qüestions com què són els meteòrits, d’on venen i per què cauen, o si correm el risc de que qualsevol dia ens caigui un al damunt. Tot això en els pròxims 20 minuts d’emissió.
Creació i locució: Carles Ruiz, Àngels Salvador, Patrícia Calzada.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*