CINECIÈNCIA: Ciència i cinema de catàstrofes «Un poble anomenat Dante’s Peak»

CINECIÈNCIA: Ciència i cinema de catàstrofes «Un poble anomenat Dante’s Peak»

cinema ciencia catastrofes dantes's peak

Gaudiu de CINECIÈNCIA, podcast de ciència i cinema, on Marta González i Jordi Pinyol parlen de pel·lícules on el contingut científic és molt important, analitzant-ne el seu tractament, elogiant els seus encerts i criticant les seves errades.

El capítol d’avui se centra en el cinema de catàstrofes i la seva rigorositat científica. Parlen d’aquest important subgènere mitjançant la pel·lícula «Un poble anomenat Dante’s Peak», exitosa pel·lícula de 1997 amb un contingut científic i de la gestió de l’emergència bastant acurat. També entrevisten la reconeguda vulcanologa Craterinna del Etna.

Enllaç: https://www.ivoox.com/24769410

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*