Cómo la ciencia me unió a Zac Efron

Cómo la ciencia me unió a Zac Efron

Bé, ja heu vist pràcticament tots el meu vídeo però un cop més farem l’entrada de rigor al blog del curs per fer la presentació oficial.

A més, aprofito i us explico curiositats que ningú més sap. 🙂

HAPPY SCIENCE MORE PLEASE

Com tots sabeu m’agrada divulgar ciència i penso que una de les maneres més eficaces de que la gent rebi la informació és a través de l’humor, i YouTube permet fer això d’una manera molt senzilla.
Així doncs volia que el títol reflectís aquesta sensació de que la ciència pot ser divertida i, de pas, motivar als «espectadors» perquè demanessin «més ciència».

L’origen del títol, potser alguns ho sabreu, prové d’una pel·lícula que s’anomena HappyThankyouMorePlease. El director i actor principal és el Josh Radnor (el Ted Mosby de Cómo conocí a vuestra madre) i us la recomano molt (la BSO també és una passada). De fet, mentre escric això me’n adono que la segona pel·lícula que va fer el Josh Radnor es deia Liberal Arts (Amor y letras en castellà) i un dels actors… ¡és el Zac Efron! (tot està connectat).

LA PISSARRA

Vaig decidir utilitzar la pissarra perquè pràcticament tothom n’ha tingut una a les mans i vaig pensar que seria un element clau per nostàlgia. Alhora que trauria algun somriure que altre, també donava molt de joc per dibuixar i fer gags. I gràcies a la pissarra se’m va ocórrer que no sabia ben bé com funcionava, així que ja tenia tema pel vídeo 🙂

ZAC EFRON

Lo de Zac Efron era un gag puntual que al final es va convertir en el fil conductor per obrir i tancar el vídeo ja que em va semblar divertit. Tant podria ser en Zac com el Brad Pitt, però durant la meva adolescència en Zac sempre va ser l’actor que recobria la meva habitació de pòsters i els que em coneixen saben el que representa per mi.

I res més, dir-vos que aquest ha sigut el repte més difícil del curs (Salva i Toni, ja us val 😛 ). Ho vaig passar fatal amb el procés (com molts de vosaltres pel que vaig llegint al WhatsApp), però les vostres paraules i les de la gent que va veient el vídeo fan que valgui la pena tot l’esforç.
En el meu cas li he d’agrair moltíssim al Marc (la meva parella) la seva ajuda, i si us sembla professional ho he aconseguit gràcies a ell, que va estar amb mi tot el dilluns des de les 9:30 del matí fins les 2 de la matinada del dimarts per gravar-ho i editar-ho. (Si necessiteu un vídeo contracteu-lo, que té una productora audiovisual! 😉 )

GRÀCIES A TOTS!

 

*Imatge destacada creada per Piktochart

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*