Penjant d’un fil….Aranyes en perill!

Penjant d’un fil….Aranyes en perill!

Penjant d’un fil….

Durant el doctorat, quan explicava a tothom que estudiava aranyes la frase que més em van dir va ser:  ahir vaig matar una aranya i vaig pensar en tu … El millor eren les cares de sorpresa quan els hi explicava als meus amics la importància de les aranyes per a la conservació del medi ambient.

Les aranyes són artròpodes (llinatge d’invertebrats que també inclou els insectes)i uns organismes ideals per a estudis ecològics. Això es deu a que són organismes indicadors. És a dir, pateixen els canvis ambientals i són els primers en desaparèixer quan té lloc un impacte en el medi ambient.  Els depredadors són el nivell tròfic més sensible als canvis ambientals i les aranyes són els depredadors més abundants i més àmpliament distribuïts a la Terra. Si vols conèixer més sobre les aranyes i perquè les  hem de protegir, fes clic en aquest enllaç.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*