L’esport també és ciència: nou blog dedicat al crossfit

L’esport també és ciència: nou blog dedicat al crossfit

Per què el crossfit està tan de moda? És un esport tan complet com diuen? Al blog «No me gusta el run» hi descobrirem els secrets d’aquest esport que combina diferents exercicis funcionals, constantment variats i d’alta intensitat. Els que n’heu sentit a parlar segurament relacionareu el crossfit amb peses, esportistes que aixequen rodes de camió i arrosseguen pesos; doncs bé, el crossfit va més enllà i, al contrari del que pugui semblar, és apte per a tothom.

Al blog parlarem dels exercicis que es practiquen i la tècnica que hi ha al darrere, així com de nutrició, salut i benestar. Si us pregunteu d’on ve el nom del blog, resulta que a molts crossfitters no ens agrada córrer (o el run, en anglès), però en algunes sessions d’entrenament, toca fer exercici cardiovascular… De tota manera, està pensat pels corredors i pels que no ho som, pels que fa anys que practiquen aquest esport i pels que l’acaben de descobrir.

Ja hi podeu llegir el primer post: «Sobreviví al primer año de crossfit», tota una fita 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*